maanantai 1. kesäkuuta 2015

Toinen vierailu päämajaan

Nyt minulla on kioskin avaimet kourassa! Kävin tiistaina Haapasaaressa poikaystäväni kanssa, jolloin siivosimme koko mökin astioita, uunia ja kaappeja myöten. Vaikka siivoaminen saa yleensä minut voimaan pahoin, tämä siivoaminen oli kivaa. Tavaroiden järjestely ja oman pienen kioskin siivoaminen oli oikein mieleistä!


Tutustuin myös omaan "asuntooni" eli huoneeseen osuuskaupan yhteydessä. Sen vieressä olevassa keittiössä saan puuhastella kahvilahommia ketään häiritsemättä, sillä samassa rakennuksessa ei muita yöpyjiä ole. En ole muuten usein kuullut, että ensiasunnossa olisi merinäköalat, mutta mullapa on! En pistä pahakseni.


Sen lisäksi käytettävissä on rantasauna, jonka jaan osuuskaupan kesätyöntekijän kanssa. Saarikesän kruunaa ulkovessat, eikä ne tule olemaan ongelma! 


Tänään lähden selvimään jäätelönkuljetuksia, koska viikonloppuna selvisi ettei Ingman itse niitä tuokkaan! Heh! Omavalvontasuunnitelmalle sain hyväksynnän ensiyrittämällä ja iZettle -maksupäätteeni saapui jo viime viikolla luokseni! Osa hommista on hyvällä mallilla ja osa ei, se tässä varmaan on tarkotuskin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti