sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Homma etenee!

Reilu kaksi viikkoa h-hetkeen, siihen kun kahvila-kioski avaa ovensa. Olen täynnä energiaa ja intoa, vaikka ylioppilasjuhlatkin ovat tulossa! Päälimmäisenä hyvä mieli ja luotto siihen mitä olen tekemässä.



Maksupääte on ollut jo muutaman päivän matkalla luokseni, joten vain ihmeen kaupalla se ei kerkeä ajoissa perille! Loistavaa. 

Vakuutukset ovat kunnossa ja kalavoileipien kalojen saatavuus varmistettu (viime vuoden linjoilla jatketaan). Irtojäätelömateriaalit sain torstaina, samoin jäätelöhinnastot. Yllätyksenä tuli se, kuinka paljon jo pelkät jäätelöt maksavat aluksi. Useita irtojäätelöbokseja (5l) tulee kaksi kerrallaan, ja vohvelit lähetetään 400 kappaleen laatikoissa! Siinä saa myydä jonkun verran jätskiä.


Olen valmis siihen, että muutan kohta Haapasaareen! Huoneeni on täynnä epämääräisiä kasoja, jotka ovat menossa saareen. Osa kasoista lähteekin mukanani tiistaina, kun ohjaan nokkani kohti kahvila-kioskia! Luvassa siivousta ja tutustumista paikkoihin.

Tämän viikonlopun saldooni kuuluu essut, jotka loihdin itselleni ja mahdolliselle apurilleni -jos tulee tarvis. Tänään viimeistelen omavalvontasuunnitelman, laskeskelen budjettia ja luonnostelen menua! Vielä rennoin mielin eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti