torstai 11. kesäkuuta 2015

Alkuhuumaa

Tosiaan, en ole joutunut punkkien syötäväksi vaan aika on mennyt muuten vaan oikein rattoisasti! Alkuviikko Haapasaaressa on sujunut erinomaisesti. Olen asuttunut hyvin taloksi, ja sitä ovat edistäneet erityisesti kauppias Lilli ja kaupan kesätyöntekijä Karoliina. Ja ensimmäisinä päivinä apulaisena oli myös poikaystäväni, helpotti kummasti.





Sunnuntaina opettelin ensimmäistä kertaa kalan fileerauksen saloja. Ei se loppupeleissä niin hankalaa ollut, eikä vaihtoehtoja edes ole koska tarkoitus on myydä kalaleipiä koko kesä! Leivoin myös kinkkupiirakkaa ja maanantaiaamuna voisilmäpullia. Kinkkupiirakkaa ei kuitenkaan mennyt kaupaksi lainkaan, onneksi laitoin osan ajoissa pakkaseen.




Maanantaina ja tiistaina asiakkaita riitti yllättävänkin paljon, vaikka eletäänkin vasta alkukesää, hyvin kylmää sellaista. Saarielämästä kokemattomana tämä tuuli on jotain sellaista, mitä ei täällä vain pääse pakoon. Asiakkaat ovat kuitenkin olleet oikein hyvätuulisia ja toivottaneet lämpimästi tervetulleeksi. Ihanaa on se, että kenelläkään ei ole noin pääsääntöisesti kiire mihinkään.




Viikonloppuna kioski saa kaksi kätevää työntekijää, kun lähden mantereen puolelle juhlimaan rippijuhlia. Nyt vain toivotaan lämpimämpiä ilmoja ja jäätelöhirmuja asiakkaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti