tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kiroukset: toinen jakso!

Kesällä mikään kioski ei ole mitään ilman jäätelöä. 
Vaikka monen mielestä jäätelöpallojen hinnat ovat kohonneet pilviin, irtojäätelö kuuluu kesään. Niin sen oli tarkoitus liittyä myös Haapasaaren kahvila-kioskin kesään heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Vaan hupskeikkaa, maksupäätteen kirouksen lauettua saadaan sarjalle jatkoa jaksolla "Irtojäätelön kirous".


Irtojäätelön kirous sai alkunsa, kun ajattelin kysäistä Ingmanilta omaa asiakasnumeroani viime viikon perjantaina, jotta voin tilata jäätelöä 48 tuntia ennen kuin saan ne, kuten luvattiin. Näin kiteytettynä sain vastauksen: "Asiakasnumero sinulla on, muttei kuljetusta". JEP.

Edellisenä vuotena kuljetukset on kuljettanut Kespro, jonne neuvottiin olla yhteydessä ja kysyä kuljetuksia. "Kesprolla on kuitenkin hyvät valikoimat ja kuljetus onnistuu varmemmin". "Ottavat varmasti mielellään uusia asiakkaita". Varmasti yritykset haluavat mielellään uusia asiakkaita, mutta olisin toki halunnut kuulla tästä 'pienestä' probleemasta hiukan aikaisemmin. Siihen löytyy erittäin hyvä syy, ainakin sen jälkeen kun näin Kesprolla minua maanantaina palvelleen miehen ilmeen kun kerroin hänelle asiani. Loppusilauksena toimi pieni lause "Aloitan viikon päästä ja tarvitsisin jäätelöt jo silloin". 



Kespron yhteydenottoa odottaen synkistelin koko tiistaiaamupäivän, kunnes kysäisin osuuskauppias Lilliltä jäätelönkuljetuksesta. Hän kehotti soittamaan Lahden Vihanneskolmioon, jonka kautta jäätelöt on hoidettu viimekin vuonna. Kun taas Ingmanilta kerrottiin, että kuljetus on hoidettu Kespron kautta? Mielenkiintoista. Joka tapauksessa keräsin rohkeuteni uutta puhelinsoittoa varten ja pirautin Lahteen. Ja voi että! Asiakasnumeroni kolahti sähköpostiin saman päivän aikana ja voin tehdä tilaukseni käytännössä heti, jäätelöt ovat saaaressa jo perjantaina jos haluan! Voi että mikä kivi vierähtikään sydämeltäni.


Kirjoitin jo maanantai-iltana valmiiksi blogikirjoituksen, jossa manaan jäätelönkuljetuksiani. Tulin melkein surulliseksi, kun jouduin sitä muuttamaan sitä takia että asia järjestyikin odottamattomasti. Loppujen lopuksi minun ei kannata olla kuin iloinen, sillä en halua kolmatta kirousta lankeamaan päälleni. Vaikka kolmas kertahan sen toden sanoo?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti