lauantai 27. kesäkuuta 2015

Juhannus

Vaikka pieni sähkökatko meinasikin saada puntit tutisemaan ennen juhannusaattoa, oli aika lähteä reippaasti puuhaamaan parin pidemmän juhannusvuoron merkeissä. 




Juhannusaaton aukioloajat osuivat suht nappiin, sillä vielä iltakymmeneltäkin kioskilla riitti asiakkaita, kun ihmiset palasivat katsomasta kokkoa. Muu ilta sen sijaan oli suht hiljainen. Kaikista vauhdikkain päivä juhannuksena oli lauantai, jolloin myös sää suosi juhlijoita!
Jos kauniisti ilmaistaan, pitsapalat eivät olleet mikään erityinen menestys, mutta sen sijaan asiakkaiden suuhun ajautuivat lukuisat jäätelöpallot, joita pyörittelin pelkästään lauantain aikana yli sata kappaletta. Jäätelönmenekki johti ennennäkemättömään jäätelökatoon, kun maanantaina yli kymmenen lajikkeen sijasta listalla komeili enää viisi eri makua.,. Mielummin piti koko listan pois näkyvistä, kun se oli niin kamalan autio!





Jäätelönpyörittely johti myös hankintaan, joka ehkäisee toivon mukaan rannetta erilaisilta vammoilta. Rannetuki nimittäin saapui minulle juhannuksen jälkeisenä torstaina, ja tulee varmasti käyttöön tulevina kesäpäivinä.

Juhannuksen jälkeisinä päivinä tuli todetuksi se, että suurin osa kesän myynneistä tehdään juurikin viikonloppuisin ja erilaisina kesän juhlina. Toisaalta arkipäivinä ei ole niin hektistä menoa, ja saa rauhoittua työaikana esimerkiksi kirjan merkissä! Burn out ei liippaa edes läheltä ja asiakkaat saavat ainakin luultavasti parempaa palvelua, koska saa keskityttyä aina jokaiseen henkilöön rauhassa. Viikolla saa vietettyä myös enemmän vapaa-aikaa iltaisin ja iltapäiväisin. Kolikolla on taas kaksi puolta.


Tästä jatkamme toivottavasti vähän tiheämmällä kirjoitustahdilla eteenpäin, jollei netti- tai sähkökatkot, sun muut ukkosmyräkät sotke suunnitelmia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti