perjantai 8. toukokuuta 2015

Vierailu päämajaan

Tiistaiaamuna astuin yhteysalus Otavaan hieman ennen kello yhdeksää, sillä minulla oli edessäni koko päivän retki Haapasaaressa. Kaksituntisen matkan jälkeen astuin ulos laivasta ja lähdin kauppiaan neuvojen siivittämänä astelemaan kohti kioski-kahvilaa. Vaikka keli ei ollut kummoinen, luonto, saari ja sen puiset rakennukset olivat ihania.


Kioskilla minua oli vastassa viime vuosina kioskia pyörittänyt saarelainen, ja ensin lähdimme katsomaan, mitä kioskin sisältä löytyy. Talven jäljiltä paikat olivat pienen siivouksen tarpeessa, mutta muuten kioski oli sisältä suloinen ja täytti kaikki odotukseni! Sisältä löytyi kaikki tarvittava jäätelökauhasta uuniin, ja mietinkin onko parempaa tapaa astua kahvila-kioskin yrittämisen maailmaan!

Punainen kioski ja kalliomaa 
 Pitkän päivän aikana sain monia loistavia vinkkejä esimekiksi tarjonnan suunnitteluun, omavalvontasuunnitelman tekemiseen ja tilausten tekemiseen. Pääsin kurkkaamaan myös tulevaan asuinpaikkaani, joka osa suurempaa aittarakennusta. Tutustuin Osuuskaupan kauppiaaseen, jonka jälkeen lähdinkin erittäin luottavaisin mielin suunnittelemaan tulevaa! 


Takaisin mantereella olin kello kymmenen aikoihin illalla, hieman uupuneena mutta ennen kaikkea innostuneena! Pieni masennuksen aalto kulki lävitseni, kun mieleen palasi kotona odottavat pääsykoekirjat. No, ainakin olen löytänyt vastapainoa pänttäämiselle!



2 kommenttia:

  1. Voi että, tuollaisesta tutustumisesta jäi varmaan hyvä fiilis lähteä hommaan mukaan!

    VastaaPoista