keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ystäväni maksupääte

Oi ihanuutta! Kaksi päivää kestäneen maksupäätetuskailun jälkeen löytyy ratkaisu ongelmaan! Silmät avaavan kokemuksen tarjosi Osuuspankki, joka suositteli muitakin maksupäätevaihtoehtoja, kuin se jonka olin jo valinnut. Pankin yritysneuvoja kertoi iZettlestä, joka toimii puhelimeen asennettavan sovelluksen kanssa.



iZettlen lisäksi sain myös toisen vaihtoehdon, perinteisen kortinlukijan toimittajan Oulusta. Kotiin päästyäni valinta olikin varsin helppo. 
iZettle laitteena ei maksa tarjouksen johdosta penniäkään, vain suoritetuista maksuista maksetaan iZettlelle provikkaa. Jos kuukausittaisten maksujen summa jää alle 2000 euroon, summasta maksettava korvaus on 2,75% eli 55 euroa.


Aluksi suunnittelemani Netsin maksupääte olisi maksanut kuukaudessa tuon 55e, jonka lisäksi olisi joutunut maksamaan itse laitteesta ja suoritetuista maksuista. Enkä edes saanut selville mistä kaikesta olisin maksanut, koska info laitteesta oli varsin suppea. Sen lisäksi maksupäätteen käyttöönottaminen olisi vienyt ties kuinka paljon enemmän aikaa. Ja vaivaa.




Tein siis loistavan päätöksen ja vaihdoin iZettleen. Kirjauduin vaivatta käyttäjäksi, ja maksupääte on jo tulossa luokseni. Tilin varmistukseen menee noin 5 arkipäivää ja laite on sen jälkeen käyttövalmis. Tämän lisäksi iZettle tarjoaa palvelun, jossa voi seurata myyntiä erilaisista tilastoista. Ihanaa.

Seuraavaksi tieni vie omavalvontasuunnitelman tykö! 
Kyllä asioilla on tapana järjestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti