maanantai 27. heinäkuuta 2015

Puikkaripäivät

Vaikka viime viikko oli jo näyttänyt kyntensä heti alkuviikosta, oli Puikkariäviin tartuttava vain tiukasti kiinni ja viedä homma kotiin.
Perjantaiaamuna sain ystäväni avuksi kioskille ja iltapaatilla saapui yksi inttipoika viikonlopun viettoon. Kolmen voimin olisi tarkoitus palvella asiakkaita ripeästi ja innokkaasti pidennetyin aukioloajoin. Onneksi sää näytti melkoisen hyvältä, vain lauantai-illan sade oli ikävä juttu iltaohjelman takia.




Perjantaina -kiireisen viikonlopun kunniaksi vesi päätti tehdä kepposen ja lopettaa kulkunsa putkistossa. Myöhemmin selvisi, että vesisäiliö oli tyhjentynyt ja siksi vesi oli kortilla
 Ei auttanut muuta kun tukeutua kertismukeihin ja jättää tiskaamimen hamaan tulevaisuuteen (harmi). Sunnuntaina vettä alkoi pikkuhiljaa pulpahtelemaan, ja maanantaina otettiinkin jo kunnon kahvimukit käyttöön!




Lauantaina suuren menekin takia kala ehti melkein loppua kokonaan, mutta onneksi kalastaja pelasti minut liemestä ja hrti sunnuntaiaamuna sain täydennystä varastooni. Vaikka yritin varautua kunnon kalamäärillä viikonloppuun, menekki voitti. Toisaalta myyntihän on vain hyvä juttu, enkä sentään joutunut myymään ei oota. 
Lauantai-iltana onni potkaisi oikein kunnolla, kun arpajaisista kioski sai uuden ystävän, Tippihirviö Jalmarin. Hän loppujen lopuksi näytti olevan kuitenkin majava, mutta kantaa tuota kummallista nimeä erikoisen ulkonäkönsä vuoksi.



Loppujen lopuksi viikonlopusta selvittiin erinomaisesti, apujoukkojen avustuksella. Myynti ylti luultavasti kesän korkeimpiin lukemiin ja asiakkaat olivat iloisia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti